630 043 229

entradesCompra les teves entrades ara

  • Aprofita Les nostres ofertes

Nota legal

El domini: http:// http://www.waterworld.es és propietat de l'empresa PARCS AQUÀTICS DE LA COSTA BRAVA, S.L., amb el NIF B62365077 Registre Mercantil de Inscrita en el Registre Mercantil de Girona en volum: 833057, SECCIÓ GENERAL, FULL: B-221199, FOLI 200, TOM 833057. El domicili de l'empresa és CTRA. VIDRERES KM, 1,2 17310 LLORET DE MAR (GIRONA) . També pot posar-se en contacte amb nosaltres en el Tel. (+34)972 36 86 13 o l'e-mail:waterworld@waterworld.es
Propietat intel·lectual i industrial:
La totalitat del contingut d'aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l'usuari d'aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de PARCS AQUÀTICS DE LA COSTA BRAVA, S.L..
Responsabilitat en els enllaços:
PARCS AQUÀTICS DE LA COSTA BRAVA, S.L. inclou en el seu lloc web tot un seguit d'enllaços a pàgines dels seus clients i proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs efectuats per encàrrec d'aquests. PARCS AQUÀTICS DE LA COSTA BRAVA, S.L. no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.
Protecció de dades:
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de PARCS AQUÀTICS DE LA COSTA BRAVA, S.L. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació i elaborar els pressupostos que puguin sol·licitar-nos. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a CTRA. VIDRERES KM, 1,2 17310 LLORET DE MAR (GIRONA) , Ref. Protecció de dades.

Newsletter estrella

Subscriu-te gratuïtament al nostre
i aprofita les nostres novetats

zoover
iaapa
certificació familiar
Waterworld El mejor parque acuático de la Costa Brava.
Ctra. de Vidreres, Km 1.2 Lloret de Mar Girona 17310
4.2 stars - based on 92 reviews
972 36 86 13 URL of Map URL of Logo
Monday: -
Tuesday: -
Wednesday: -
Thursday: -
Friday: -
Saturday: -
Sunday: -