630 043 229

entradesCompra les teves entrades ara

  • Aprofita Les nostres ofertes

Consells sobre COVID-19

Benvolguts.


PER GAUDIR DE LA VISITA AL PARC AQUÀTIC, SEGUIX AQUESTS CONSELLS.

1. Si abans de visitar-nos mostres símptomes de la malaltia (més de 37.50º C de febre, tos seca, cansament, mal de coll, mal de cap...), ajorna la teva visita a Water World o Aquadiver.

2. Respecta en tot moment la distància de seguretat de 2 metres respecte els altres clients. Segueix els rètols amb les indicacions de separació de 2 metres en els diferents accessos a les zones de compra d’entrades, lloguer de guixetes, a les atraccions aquàtiques...etc. així com les indicacions del personal del parc.

3. Adquireix l’entrada online. A l’apartat de compra d’entrades trobaràs les millors ofertes. Comprar l’entrada online és la manera més econòmica, ràpida i segura d’accedir al parc. Amb la teva entrada comprada online, ves directament als torns d’accés al recinte i gaudeix del parc. Una vegada dins del parc, fes servir sempre que puguis sistemes de pagament contactless (targetes de crèdit, smart phones...)

4. Et recomanem minimitzar l’ús dels vestidors i entrar al parc ja amb vestit de bany.

5. Fes servir els dispensadors de solució hidroalcohòlica que trobaràs al parc, i rentat sovint les mans amb aigua i sabó als lavabos.

6. Respecta en tot moment els aforaments màxims de piscines, llacs, vestidors, lavabos i botiga del parc. Aquests aforaments màxims els trobaràs senyalitzats a cadascuna de les zones.

7. No facis servir les gandules fins que personal del parc t’indiqui que estan desinfectades i les pots fer servir.

8. Segueix aquests consells i gaudeix del parc amb seguretat. Stay safe & enjoy!

Fins aviat!

PARCS AQUÀTICS DE LA COSTA BRAVA, SL.

Newsletter estrella

Subscriu-te gratuïtament al nostre
i aprofita les nostres novetats

Dono el meu consentiment a PARCS AQUÀTICS DE LA COSTA BRAVA, SL per a l'enviament de novetats comercials i/o noves promocions dels seus productes i serveis
zoover
iaapa
certificació familiar
Waterworld El mejor parque acuático de la Costa Brava.
Ctra. de Vidreres, Km 1.2 Lloret de Mar Girona 17310
4.2 stars - based on 92 reviews
972 36 86 13 URL of Map URL of Logo
Monday: -
Tuesday: -
Wednesday: -
Thursday: -
Friday: -
Saturday: -
Sunday: -