630 043 229

entradesCompra les teves entrades ara

  • Aprofita Les nostres ofertes
Presentació

Presentació

  • Quan visitin aquesta web estaran entrant en un món de sensacions dels millors parcs aquàtics que es puguin imaginar, el món d'Aquadiver a Platja d’Aro i Water World a Lloret de Mar, els parcs de Parcs Aquàtics de la Costa Brava, S.L.

    Als dos parcs aquàtics de la Costa Brava vostè podrà gaudir de diferents atraccions com: piscines d’onades, rius ràpids, tobogans, kamikazes i les fantàstiques pistes toves. Un conjunt d’atraccions orientades tant per a públic infantil com per a adult. Els parcs aquàtics Aquadiver a Platja d’Aro i Water World a Lloret de Mar són l’espai perfecte per passar uns dies inoblidables amb la família i els amics.

  • Trobarà els serveis més adients als mateixos parcs aquàtics, pel seu confort i experiència, com els nostres restaurants, creperies, zones de pícnic o pinedes, on podrà relaxar-se i gaudir d’un entorn envejable.

    Amb aquestes línies de presentació i amb l’experiència de més de vint anys en el món dels parcs aquàtics, li recomanem que visiti Catalunya, que descobreixi la Costa Brava i que no deixi de gaudir d’un dia lliure en un dels nostres parcs aquàtics. Comprovaran que han escollit la millor opció per a les seves vacances.

És notícia a Water World

Descarrega’t les notícies del nostre parc

ZONA DE PREMSA

Newsletter estrella

Subscriu-te gratuïtament al nostre
i aprofita les nostres novetats

Dono el meu consentiment a PARCS AQUÀTICS DE LA COSTA BRAVA, SL per a l'enviament de novetats comercials i/o noves promocions dels seus productes i serveis
zoover
iaapa
certificació familiar
Waterworld El mejor parque acuático de la Costa Brava.
Ctra. de Vidreres, Km 1.2 Lloret de Mar Girona 17310
4.2 stars - based on 92 reviews
972 36 86 13 URL of Map URL of Logo
Monday: -
Tuesday: -
Wednesday: -
Thursday: -
Friday: -
Saturday: -
Sunday: -